PARALELNA STVARNOST, DEJA VU, SADAŠNJI TRENUTAK...



Ljudsko biće zarobljeno u gustom informacijskom polju naših osobnosti i percepcija koje iz njih proizlaze u stanju je promatrati i živjeti isključivo ono što tvori stvarnost njegove osobe, međutim biće je daleko veće od osobnosti.

Kao što je univerzum multidimenzionalan, tako i sve što predstavlja njegov odraz jeste multidimenzionalno, što znači da i naše biće u sebi nosi daleko dublju stvarnost od kvalitete naših osobnosti za koje smo se vezali na našoj mentalno emocionalnoj razini. 

Paralelna stvarnost nam govori o zakonu suprotnosti i principu beskonačnog niza naših odraza, što sugerira na to da na razini bića živimo na više razina sveukupne stvarnosti, dok na razini osobe živimo isključivo ono što tvori tu osobu. 

Svaka odluka i svako djelovanje u sebi nose svoju suprotnost, a ta suprotnost donosi drugačiji tok bivanja. Ovaj princip je veoma dobro vidljiv u stanju duboke kontemplacije kada imamo mogućnost da dobijemo dublji uvid u širinu svoga bića. 

Deja Vu također je jedan od simptoma paralelnih stvarnosti koje se u određenim trenucima dodiruju, to se događa u slučajevima kada su dvije paralelne stvarnosti po svojoj kvaliteti jako blizu jedna drugoj. Tada se događa da se u nekim događajima ili trenucima života one nalaze na istoj ravni i rezultiraju fenomenom kojeg zovemo Deja Vu. 

Ukratko, mi smo mnogo više od onoga što sačinjava naša osobnost, no da bi toga uistinu postali svjesni potreban je iskren rad na sebi. Bez toga naš život ostaje tek priča...

Primjedbe

Popularni postovi