Transcendencija i Integracija, 08.10. do 10.10



Suština bilo kojeg oblika edukacije trebala bi biti u tome da čovjeka oslobađa neznanja i učvršćuje ga u praktičnim životnim istinama.. No nažalost to najčešće nije tako !
Znanje koje danas poznajemo pod jakim je utjecajem sociološkog, religijskog, znanstvenog i političkog dogmatizma, što je dovelo do toga da živimo u društvu u kojemu je pojedinac gotovo u potpunosti izgubio sposobnost neutralnog promatranja i kritičkog razmišljanja.
U ljudskom društvu je oduvijek postojala potreba za manipulacijom, te je upravo zbog toga laž integrirana u ono što nazivamo edukacijom i znanjem. Jer da bi oduzeli slobodu jednom ljudskom biću vi ga najprije morate odvojiti od istine, a to ćete učiniti tako da kroz nametnute autoritete laž predstavljate kao činjenicu.
Mnoge istine o nama su zapravo laži koje nam onemogućuju da živimo puninu svoga bića, koje je daleko moćnije nego što to prevaren ljudski um može pojmiti. Jedini način da vratimo svoju osobnu moć jeste taj da krenemo u proces samoobrazovanja kroz transcendenciju laži i integraciju istine.
Što je to 'transcendencija i integracija' ?
Transcendencija je pojam koji označava ono što nadilazi ili je iznad određene granice. U tom smislu, transcendencija podrazumijeva nadilaženje društvenih granica i svladavanje nametnutih barijera. Kao takva, ona označava osobni rast i sposobnost ljudskoga bića da prepozna nametnute vrijednosti i poluistine, te da ih se svojevoljno oslobodi.
Integracija je pojam koji označava proces usvajanja spoznatih vrijednosti i životnih istina na način da iste primjenjujemo u svome svakodnevnom životu. Ukratko, integracija predstavlja autentično življenje onoga što prepoznajemo kao svoju osobnu istinu.
Što dobivate kroz ovu radionicu ?
Ova radionica će vam jasno pokazati kako i na koji način krenuti u proces osobne transformacije kroz slojevitu komunikaciju sa svojim bićem, a sve što ću vam govoriti dolazi iz moga osobnog iskustva.
Iskustvo blisko smrti koje sam doživio prije 15ak godina navelo me da se u potpunosti posvetim procesu o kojemu ćemo govoriti kroz tri dana radionice, a koji me doveo do nevjerovatnih osobnih transformacija.
Na praktički način ćemo govoriti o tome kako u određenoj mjeri reprogramirati svoju čvrsto definiranu osobnost.
Ova radionica će vam pomoći kod;
- spoznaje i integracije osobne istine
- dubljeg povezivanja sa dušom
- podizanja samopouzdanja
- oslobođenja od dogmi
- uspostavljanja integriteta
- jačanja unutrašnjeg mira
- poboljšanje tjelesnog i psihološkog zdravlja
... i još mnogo toga
Ukoliko želite više informacija o radionici slobodno se javite putem maila na samospoznaja.hr@gmail.com
Cijena radionice je 350,00 KN

Plaćanje možete izvršiti putem PayPala na ; samospoznaja.hr@gmail.com
Za ostale načine plaćanja kontaktirajte me emailom na gore navedenu adresu.

Primjedbe

Popularni postovi